Official Game Website • Documentation • myAWplanet   
Search • Recent Topics • Member Listing  • Login 
Messages posted by: baracudamc
Forum Index » Profile for baracudamc » Messages posted by baracudamc
Author Message
turn back old afk system ! VERY HARD TO TRAIN NOW you do bad things
sveikas draugas noretu atgauti labai labai sena acc LTgutasLT nei karto neregintas ant my.aw pagrindinis e-mailas buvo ant interneto tiekejo sukurto puslapio kaip pasijungdavai ta interneta tau pasiulydavo atsidaryti tam tinklalapyje pasto dezute primary butu ltgutaslt@intertinklas.lt arba net tiksliai nepamena combat buvo 70 statai dex 80+ str ~59 total skillas 1000+ pagal senus laikus nu kaip budavo dar tie robotic ir panasus seni clanai tai turbut vienas budavo [OuT] jei butu imanoma su sia informacija atgauti sita acc tai prasyciau uzregistruoti ant edita1310@hotmail.com senu passwordu net neatsimena ir sitas accountas tikrai uzmistas visu beje jei kas tik galetu paliudyti tai seni OuT nariai pvz kaip lyderis Shedis senasis owneris dazgen Romulus... sitie zaidejai labai seni ir ju owneriai tikrai pasikeite. pamirsau prideti kad buvo male , 170 cm spalos kuno neatsimena nu seniau negaledavai keisti bet budavo jam atrodo atsirade rubai kuruos galedavai dazyti odos saplva baltaodis
manau ne taip supratai parasyta delfo informacija reikia zinoti pati pirmaji senaji e-maila kad galetum pasikeisti i my.awplanet e-maila
+4
Players too want the game admin. so not all should offer ideas that the game would be better not only for admins and players! without unity no powers. you only signifies your opinions here but the only words. bad english
very good
AWD ? what can you say about this idea ? ~castets you will do it or no ? its better gun need diamond in castet 100%
admins dont care
tarp tu tavo zodziu ira bandziau cia isvis gaunasi off topic. as kalbu cia apie undergroundd atbaninima ir jus isvis neberasykit cia. kurk topica jei tau kas nors nepatinka ir rasyk irodimus teik ir taip toliau man nebeidomus tu
pries tai jis mane buvo nuscamines nu norejau pirkti EzYs nu atsiunte status pirmas daviau 500gc ir netekau ju nu atgavau savo del to is dalies ir buvai apskemintas isvis tu gali padekoti delfui avine tu net nejauti jei delfo nebutu tu net nebutum atgaves to acc dar tu cia bednialiniesi. kad tave sikanti sutrauktu
visus irodymus rasyk cia visus itemus ka pavogiau atidaviau delfas paliudys. ir tu cia nebenardyk grybas tu nieko nezinodamas cia kazka vartai tu bent supranti ka cia parasiai nes as pavyzdziui nieko
ka tu cia velnias sudus kalbi nezinodamas ? isvis geriau patiletum bambuk
400gc
tai ar imanoma taip padaryti ? man laukti ar nelaukti ?
supratai ka cia parasiai ?
sveiki noreciau paklausti ar galima atsibaninti acc uz ta suma kuria buvau pavoges is turok ? turejau duoti 1k gc uz 2k clip jis man dave 2k clip o as jam ikisau 100gc taigi as jam skoloje 900gc jei atiduociau ar atbanintumete mane ? (nick: undergroundd)
When i can diamond castets ? like sword axes and poles ~~~
NO ONLY DO DIAMONDS IN ~CASTETS. AND CASTETS FOR MEMBERS (ONLY) NO CHANGE. ~Bronze7lvl ~Iron22lvl ~Titan37lvl ~Froa53lvl ~Dia75 ~Rh90 with diamonds or smth. how do you dont understand
yes ! do ~castets ! like swords,poles,axes its better gun then all weapons non members. castets ONLY FOR MEMBERS this sounds like a better weapon do it !
hello want to ask why there is no diamond in Castets? DO IT !
labai aciu
dek bana abiem uz melavima
Diamonds in castets!!!
aloha delfai noreciau nusimti nuo vieno acc IP jo nick PsyTuflis primary email Daliusjr@one.lt my.awplanet nepamenu
va cia tai prasuko programa krw nereikejo naudot sudu tokiu kaip intu botai ir t.t patys kalti panature taip ir reikia jum velniai krw

Forum Index » Profile for baracudamc » Messages posted by baracudamc
Go to:   

© 2003-2008 AWgroup. e-mail: admin (at) awplanet.com